Riktigt kallt ute, det firas med en gammeldags enrisrökt korv

Idag är det riktigt kallt ute. Jag och LillO drog iväg med bilen på lite julklappsutdelning vid halv tio snåret och då var det -9grader ute, hua vad kallt det var. När vi kom hem igen så tog vi vagnen upp på stan eftersom vi behövde lite julkulor att hänga i granen. Detta är ju inte första året som vi har gran i vårt hem men det är första julen med en mycket nyfiken och envis liten man. Vi gick till den billigaste affären i stan för att införskaffa oss julkulor av det billigare slaget. Nu är våra fina röda julkulor i granen och än så länge har LillO inte visat något större intresse för dem.. men det är bara en tidsfråga!

Nu har vi ätit hemlagad laxsoppa, mycket gott. Jag smälter maten framför datorn och LillO med ett reklamblad i handen, jomen så går det till i vår familj!!

Vi har vunnit en Gammeldags enrisrökt korv i Scans ulkalender, ska åka och hämta den och andra vinster på coop senare idag.


24.se



Man länkar till deras sida med IPhonetillbehör.

Jag har haft min IPhone ett bra tag nu och jag verkligen älskar den! På 24.se hittar man många tillbehör till sin IPhone, har hittat mycket saker jag skrivit upp på min önskelista!

Julen är här!

Nu vart det åter längesedan jag skrev här. Min tanke är att jag ska vara lite mer aktiv och då behöver det nödvändigtvis handla om vad som produceras i mitt kök utan även andra smågrejer i vardagen.

Både igår och idag har det vräkt ner med snö, mysigt men det blir mycket skottande!

Jag återkommer ikväll, nu ska jag hem till mor och far och göra struvor och kleneter, gött!!

RSS 2.0