Vardag, drömmar och underbar vän

Dagen har varit bra, började med klädparty hos en väninna, mycket trevligt. Sedan hem för lite städning. Hann bara gjort övervåningen då handbollen och Sveriges bronsmatch började sedan efter förlusten tappade jag städlusten. Annars har det varit en slapp dag här hos oss. Till kvällsmat snodde jag ihop en kyckling taryaki med nodlar, hade köpt lite fuskpåsar från "Bluemoon" men det var faktiskt inte alls så gott som jag föreställt mig att det skulle bli. Vi sköljde ner vårt missnöje med en mycket god ostkaka till efterrätt och LillO skrapade och skrapade botten på sin skål tills den vart helt tom. Jag älskar mitt liv fullt ut och skulle absolut inte vilja byta med någon annan men ibland drömmer jag om att vinna pengar, mycket pengar! Har under några månader köpt en Bingolott varje vecka för att höja mina odds, dock utan resultat. Det är inte många gånger som jag faktiskt har spelat utan brukar rätta lotten i efterhand. Jag köper alltid mina lotter av två fina "gubbar" som har sålt bingolotter så länge som jag kan minnas, tycker det är ett fint sätt att stödja deras verksamhet på också. Tänk om man kunde vinna sådär 250 miljoner eller så, då hade jag endast hobbyjobbat med sådant som jag tycker är roligt. Pengar är inte allt här i livet, långt ifrån men det hade gjort saker och ting mycket lättare det kan man inte komma ifrån! I mina drömmar när jag vinner vansinnigt mycket pengar bygger jag mig vårt drömhus, köper en Porsche till D och lever lyckliga i alla våra dagar i vårt fina hus. Nu ser ju verkligheten lite annorlunda ut, vi har varken hus eller Porsche men vårt liv är berikat med så mycket annat. Vi har en strävan efter att ha det lite bättre för varje dag... Ja det är sjukt att man är påväg hela tiden, varför inte bara stanna upp och se sig omkring och vara nöjd med det man har.  

Jag har under en länge tid gruvat mig för att vara helt ärlig mot en väninna, jag har liksom gått och vridigt och vänt på det jag velat säga utan att blivit nöjd. Igår såg jag ingen annan utväg än att vara ärlig och uppriktig, för det förtjänar min vän. Jag visste i förväg att det jag ville dela med mig av skulle innebära att någonting där långt in i min vän skulle gå sönder, göra ont, göra helvetesont. Responsen var oanat så fin att jag nästan började gråta. Jag har en fin vän, en vän som jag verkligen älskar som jag aldrig mer vill svika igen. Stort tack min vän, du vet vem du är!!!

Nu ska jag ladda upp för nästa vecka som ser ut att bli tuff på alla sätt. Först solsidan och sedan en Wallanderfilm.


Polarn O Pyret ninjashopping!

Igår var jag och ninjashoppade i Karlskrona på Polarn o Pyret. Jag älskar den affären! LillO fick följande kläder till sommaren. Det var så mycket fint att jag skulle kunna handlat hur mycket som helst men några band fick jag lägga på mig!

































Första inlägget via mobilen

Då ska vi se om det blir något inlägg... Glömde ju skriva att vi har fått ett jättefint knivset av pappa utav märket Fiskars. Det verkar vara rejäla doningar. Stort tack pappa, vi behövde verkligen knivar då våra är slöa och naggade. Har bild på den fina ställningen och knivarna men få ta det en annan gång då jag inte vet hur jag ska få in någon bild här.

Nespresso- vardagslyx i det lilla

Iförrgår beställde jag kaffe ifrån Nespresso till vår kaffemaskin. Anledningen till varför vi köpte en kaffemaskin från början är för att jag inte dricker kaffe och det känns lite drygt att göra tre koppar när man bara vill ha en kopp. Det är roligt att bjuda andra på kaffe när vi får besök också, känns liksom lite lyxigare att de får välja själva hur de vill ha sitt kaffe.



 

Oj vad trött jag är. Har varit hemma hos mina föräldrar och ätit, tittat på handboll och på spåret, haft en fin kväll med andra ord. Vi brukar inte komma hem såhär sent men LillO skötte sig fint och är nu nattad av sin pappa som stannade hemma för näthäng och pizza.

Nu har jag skrivit ut talonger till Findus kampanjen och har än sålänge lyckats att skrapa ihop hela 37 koder. Hade några koder sedan innan men de flesta kommer ifrån en frysinventering tidigare idag. Tiggde till mig tre stycken av mamma som jag såg i hennes frys! Vill väldigt gärna ha de vita stora mattallrikarna Swedish Grace då vi bara ha blåa tallrika till vardags.

 


Köp 10 produkter från Findus - få exklusivt porslin från Rörstrand

Nu har Findus ett jättebra samla och få erbjudande, dock kostar det 59kr men det tycker jag det kan vara värt. Jag brukar inte vara så snabb på att samla koder och ha mig men denna går ut först 30/6-11 så här finns det gott om tid! Samlarkuvertet hittar du här för utskrift. Har ännu inte sett några samlarkuvert i butikerna.


Städtag

Idag har LillO röjt i köket, han älskar att vara i köket och plocka ut och plocka in. Han brukar hålla till i nästsista lådan där vi har alla baksaker, så som dl-mått, slickepott mm men idag lockade den sista lådan, den med alla våra topits grejer. Bakpapper, små och stora påsar, klämmor, bakformar, ja allt hade han ut. I ärlighetens namn så behövdes det städas i den lådan. Så jag lät LillO hållas och sedan när han hade grejat färdigt så städade vi tillsammans, eller ja en gjorde väl lite mer än den andre=)

Fick två biobiljetter idag som tack för att vi prenumererade på Teknikens värld. Tror att det kostade mig 29.90kr allt som allt så jag tyckte det var värt det. En varucheck från Findus fick vi också som plåster på såren för att vi klagat på en felaktig vara vi köpt av dem.


Arla delar ut 2000 kuponger a två keso

Regga dig och få en kupong om två gratis Keso här.


Kvällsmacka!

Efter en tuff dag är det dags för en kvällsmacka. Ibland behöver inte gott vara krångligt, ibland räcker det med en skiva lingongrova, smör, räkor och lite majjo på det! Gött gött och ja, självklart avnjuter jag den i sängen till Sveriges Mästerkock på tvn.


Spot and tell & Room 328

Spot and tell har någon tävling ihop med Room328 där alla som lägger upp tre länkar till dem få en biobiljett. För att vara med tryck här.

Här är tre länkar till sidor från Room328. Det finns mycket fint som jag skulle vilja ha! 
 
badrum

Bastu

Nordhem handukstorkar






Tre block med Post-it och en biobiljett

Idag var det en bra dag i brevlådan. Tre post-it block och en biobiljett från MediStore. Det är alltid roligt när det dyker ner något oväntat i brevlådan, det förgyller vardagen.

Annars trumma livet på så att säga. I måndags var det LillOs första "riktiga" dag på förskolan. För att hans första dag inte skulle bli skulle bli så lång blev han hämtad av mormor. Igår var det ett doktorsbesök på morgonen så då kom han efter maten vid 13-tiden och blev hämtad vid 16-tiden. Det är tufft att vara mamma, tufft att vara den som gör honom besviken. Han skriker jättemycket när jag går... Förskolepersonalen säger att det går bra... men ungen skriker ju när jag ringer och kollar hur läget är, skriker när jag hämtar. Han kan inte längre sova själv, måste sova på mig och skriker i sömnen och har mardrömma. Åh snälla Gud säg att det blir bra!!!


Gratis Kexchoklad

Maila och få gratis en gratis kexchoklad med smak av blåbär. Erbjudandet gäller de 100 första som maila in till [email protected]

Lycka till!


Nappkok

Ibland är det inte bara mat som tillagas i vårt kök, idag är det ett gäng nappar som står på menyn! 
 
Igår var jag och LillO ute på tur man hand tillsammans med en kompis till L och hans mamma. Vi gick en långpromenad och kom tillbaka lagom till stan för att pojkarna skulle inta lunch. Med två barnvagnar är inte utbudet så stort vart man kan gå och käka. Vi äter nästan aldrig ute här i stan men denna gången gjorde vi det... På eftermiddagen när vi var till CG kräkte LillO ner halva affären, första gången ever som han kräks!!! Sen följde hela eftermiddagen och kvällen i samma gång. Hmm åkomman kan varit matförgiftning alternativ vinterkräkan. När vi var och käkade smakade jag på LillOs mat och konstaterade att jag tyckte att den hade en konstig eftersmak av typ vinäger, hade det varit min mat hade jag inte ätit den då jag inte tyckte att det smakade bra. Men eftersom LillO åt med god aptit tänkte jag inte mer på det.... Jaja, efter sju åtta kräkningar tills han hade fått upp all mat mm så åt han med god aptit kvällsmat och gick och la sig som vanligt men mycket renare än vanligt! Han badade två gånger och fick duscha typ fem gånger så pojken glänste!! Idag har han varit hemma med mig, han hade behövt denna sista dagen av inskolning men vad gör man. 06.15 kvittrade han och hoppade i sängen pigg som en liten mört, skönt!

Så därav vår sanering av nappar. Nu hoppas vi innerligt att bacillerna är borta och inga nya kommer. Det är faktiskt första gången vår son har varit sjuk.

Nu ligger han och vilar och jag ska ta itu med köket. Plocka lite mm i väntan på att mamma ska komma med lite mat vi beställde från COOP då jag inte vill ta ut LillO.


En liten fin kokbok från Guldfågeln

Idag kom även en liten fin kokbok från Guldfågeln, vill du också ha en kan du beställa en här.


Marabou MANGO 180g

Idag kom MANGO chokladen vi vann i Marabous julkalender lucka nummer 24. Den ska avnjutas vid ett bra tillfälle, typ nu med en gång!


YES- Platinum och Pampers Activ Fit


I fredags möttes jag av ett stort paket på trappen, det var för stort för att få plats i brevlådan! Paketet var från Goodiebag som samarbetar med Bravardag och innehöll YES diskmedel-Platinum. Det enda som jag ska göra är att betygsätta produkterna, alltså helt gratis.


Gratis rågvärmekudde vid köp av 3fpk knäckebröd.

Idag var jag och LillO till CityGross för att handla lite mat. Där möttes vi av ett väldigt bra erbjudande från Leksands knäckebröd. Vid köp av tre förpackningar med trekantiga knäckebröd får man en värmekudde helt GRATIS. Klart att jag nappade på detta erbjudnade då vi ofta knaprar knäckebröd här hemma. Klicka på bilden för att komma till deras hemsida!


Bingo i brevlådan idag igen!

Idag kom 2st Gillette Moisturiser after shave från Bra vardag och 2st Post-it block, kom inte ihåg vart de kom ifrån men jag tackar så mycket!

Jag har inte varit medlem hos bravardag sålänge men än så länge tycker det är en bra sajt som ger bort saker. Jag har hunnit få tre produkter under min korta tid. Gå med du med så har du också chans att ta del av deras kampanjer.


Jul och Nyår

Julen har varit hur bra som helst. Eftersom vi har en liten här hemma så trodde inte jag att vår julgran skulle få stå kvar så länge men det har den fått göra. Jag som till och med ansträngde mig och köpte "fulkulor" då jag tänkte att det skulle vara synd att offra Harrods dyra julkulor/julpynt såhär andra julen med LillO. Men granen är intakt och har endast fått sig några snälla klappar på en och samma kula!

Vi har än sålänge firat jul två gånger och väntar med spänning på en tredje men den verkar dröja. Vi tackar för allt fint vi har fått!

Eftersom vi var borta både julafton och juldagen har vi inte gjort så mycket mat. Dock har vi vunnit rätt mycket mat i SCANS julkalender. 4fpk prinskorv, 3fpk julköttbullar, 3julkorvar, 3 enrisrökta korvar, 3 julsyltor och en 1 pastej. Eftersom vi äter rätt mycket bacon här så var det lätt att skramla ihop streckkoder till ett presentkort på 100kr från Scan på en julskinka. Så ett jättestort tack till SCAN för all mat vi har fått!

Nyår firades i Karlskrona med de finaste vänner, tusen tack för en underbar kväll med god mat och mycket trevligt sällskap. Det bjöds på oxfilé och potatisgratäng och till förrätt var det toast med räkröra.


Tur att vi har en STOR brevlåda!

Igår så skramlade till i vår brevlåda. Vi fick två st head&sholders balsam 250ml samt två rabattkuponger på 15kr vid köp av två head&sholders produkter från Bra vardag. Jag har varit med och medverkat i Lindts provsmakaskola och för besväret fick jag ett fint provsmakarkit från Lindt med fyra 100gr chokladkakor. För ett tag sen skickade jag in 4+4 toppits streckkoder och fick 2 prenumerationer på fyra tidningar var. Jag beställde Allers och till mamma beställde jag Allas, så kan vi byta tidningar och recept med varandra! Tack Toppits! Innan jul likade jag Lodger på facebook och var en av de 1000 första som fick en snuttetrasa, tack tack. Kom faktiskt inte ihåg vad jag gjorde för att få prov på Color Catchers, hade alldeles glömt bort att jag väntade på det. Tidigare i denna blogg har jag redan bloggat om 24.se. För det fick jag två pennor, en bilruteskrapa och ett paket spelkort, tack så mycket!


RSS 2.0